Tomme kapslinger for industrielle anvendelser

Som mangeårige eksperter i kapslings- og elektrobransjen tilbyr vi deg et stort utvalg av ulike tomme kapslinger for industrielle anvendelser. Bruksområdene for kapslingsløsningene er ytterst allsidige. Enten du produserer produkter for industrien, eller ser etter spesielle løsninger for drifts- og anleggsteknikk – med mer enn 1000 ulike kapslingsvarianter dekkes nesten alle behov. Produktene våre brukes for eksempel i måle-, regulerings- og styreteknikken, telekommunikasjonsteknikken og i maskin- og anleggskonstruksjonen.

Enten du produserer produkter for industrien, eller ser etter spesielle løsninger for drifts- og anleggsteknikk – med mer enn 1000 ulike kapslingsvarianter dekkes nesten alle behov. Produktene våre brukes for eksempel i måle-, regulerings- og styreteknikken, telekommunikasjonsteknikken og i maskin- og anleggskonstruksjonen.

Tomme kapslinger av plast og aluminium

Plastkapslingene våre er fremstilt av polystyren, ABS eller glassfiberforsterket polykarbonat. For spesielle områder som stiller høyere krav når det gjelder motstand mot ulike kjemikalier, finnes det utførelser av aluminium. Alt etter produktvariant har våre industrikapslinger beskyttelsesgrad IP65, IP66 eller IP67 iht. NEK EN 60529. De er også støvtette, minst mot vannstråler og er ev. beskyttet selv mot lengre tids neddykking. De er tilgjengelige i mange størrelser og valgfritt med glatte eller forpregede metriske utbrytningsåpninger (sveklinger) og modulære verktøy. I tillegg til et stort utvalg tilbehør, som monteringsplater, hengselssett og diverse standardskinner, tilbyr vi individuelle løsninger for våre standardprodukter som ekstra service.

Tilpasning til individuelle kundeønsker

Siden vi samler all kompetanse fra utvikling og konstruksjon av prototyper, testing og sertifisering til verktøykonstruksjon og produksjon ved en fabrikk, utmerker Spelsberg seg særlig gjennom den individuelle behandlingen av ulike kapslingsløsninger. Trykk for lokkene og spesielle overflatebelegg er mulig, det samme er ekstra hull eller gjenger – allerede ved små bestillinger. Denne tilpasningen og konstruksjon av prototyper er det vår spesialtilpasningsavdeling som har ansvaret for. Spør om våre allsidige tilpasningsmuligheter på dette området!

Internt VDE- og UL-akkreditert testlaboratorium

Som plastforedlingsselskap og kapslingsprodusent med mange års erfaring, har vi også teknisk kompetanse innen elektrisk installasjonsmateriale. Vi utfører tester både i vårt interne VDE- og UL-akkrediterte testlaboratorium og på stedet hos kunden. Denne akkrediteringen er garanti for en gjennomgående høy og jevn kvalitetsstandard på våre produkter og tjenester.

Praktiske CAD-data for nedlasting

Detaljerte tekniske spesifikasjoner om dimensjoner, materialer og andre egenskaper som beskyttelsesgrad og brannegenskaper, er oppført på de enkelte produktsidene. Etter en rask registrering for minSpelsberg for du dessuten CAD-data for de enkelte tomme kapslingene tilgjengelig for nedlasting. Med den praktiske 3D-visningen får du et bilde av kapslingen som er nøyaktig på millimeteren, og kan bruke dette i produktutviklingen din.

Profesjonell rådgivning og prosjektstøtte

Ta kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål om våre kapslingsløsninger. Våre erfarne medarbeidere er også der for deg for rådgivning når det gjelder de mange individualiseringsmulighetene for de tomme kapslingene. Du vil se at vi kjenner svært godt til de spesifikke behovene til designerne, utviklerne, teknikerne og kjøperne. Benytt deg av vår erfaring over mer enn 100 år som kapslingsspesialist!

Din direkte linje til våre eksperter

Henvendelse
Din informasjon (* obligatorisk)
Bedriftinformasjon
Din melding til Spelsberg