Sikkerhet på shoppingsenteret

For å sikre det elektriske ledningsanlegget i tilfelle brann, falt valget på den robuste WKE-kapslingsserien i kjøpesenteret Limbecker Platz i Essen

«En brannsikret elektrisk installasjon sikrer i nødstilfeller for at livsviktige elektriske systemer som nødbelysning, ventilasjonsanlegg, heiser og anordninger for livredning og brannslukning, er fortsatt tilgjengelige og fungerer pålitelig», sier Thomas Decker, administrerende direktør for Elektro Decker GmbH. «Derfor er vi forpliktet til våre kunder og leverer alltid pålitelige elektriske tjenester. Ved et stort prosjekt, som Limbecker Platz i Essen, trenger vi kvalitetsprodukter, derfor stoler også her igjen på løsninger fra Spelsberg.»

Brannvernboksene fra WKE-kapslingsserien fra Spelsberg som brukes i Essen, garanterer en pålitelig brannverninstallasjon. I tilfelle brann skal produktene som er testet og sertifisert av VDE og Materialprüfungsamt (MPA) iht. DIN 4102 del 12, i forbindelse med tilsvarende godkjente kabler og installasjonssystemer, sikre opprettholdelse av funksjonen til de elektriske anleggene i opptil 90 minutter. Boksene er fremstilt av en spesielt robust, halogenfri duroplast og forhindrer inntrengning av fremmedlegemer.