Case-studier fra industrien

Spelsberg-kapslinger beskytter ømfintlige vannkontrollsystemer

Vannmåleteknikk trenger komponenter av høy kvalitet, spesielt i industrimiljøet, fordi nøyaktige kontroller av en rekke parametre er avgjørende her. Som spesialist på vannmålesystemer tilbyr Analytical Technology Inc. en omfangsrik produktpalett med 2-tråds måleomformere, PID-kontrolleranalysesystemer og bærbart ozon, klor- eller fluordeteksjonsutstyr.

Som for alle teknologier for prosesskontroll, er det viktig at analysesystemene fungerer uten avbrudd og gale måleverdier, ellers kan mennesker være i fare og høye kostnader true anlegg ved feil og stillstand. Den følsomme elektronikken må derfor beskyttes godt av kapslinger som er spesielt designet for dette bruksområdet. Analytical Technology Inc. bruker derfor konsekvent kapslinger fra Spelsberg.

Den robuste konstruksjonen muliggjør sikker overvåkning på alle bruksområder, f.eks. avløpsvannbehandling, industrielt kjølevann eller vaskevann fra næringsmiddelindustrien.

Chris McTear, teknisk leder for Analytical Technology Inc. sier: «For mange av våre kunder er det viktig at de alltid kan overvåke parametrene for sikker og hygienisk drift av anlegget sitt. De stoler på kvaliteten og påliteligheten med våre produkter.

Derfor bruker vi kun komponenter fra produsenter som vi stoler på. Spelsberg er en ledende produsent av kapslinger av svært høy kvalitet. Vi vet at Spelsberg-kapslinger imøtekommer våre høye krav og muliggjør enkel installasjon.»

En hel rekke Spelsberg-produkter brukes hos Analytical Technology, deriblant TK-industrikapslinger, Abox forgreningsbokser og AK minifordelere.