Schaltanlagenbau für eine zuverlässige und flexible Energieversorgung, Schaltanlagen besonder geeignet für Industrieumgebungen mit hohem Feuchtigkeitsgrad

Produksjon av solcellestrøm på taket

Rund 115 kWp produserer ett av de tre anleggene på takene på grunnområdet til et byforsyningsanlegg ved Niederrhein. Under taket er hele den elektriske installasjonen til anlegget montert. På hver av de 15 omformerne er det koblet til en forsyningsledning. Energien, som nettopp er omgjort fra like- til vekselstrøm, kanaliseres inn i distribusjonen, bygget opp av Spelsberg GTi-kapslinger.

Ved implementeringen av systemene satset mesterelektriker Klaus Oehme på Spelsberg: «Nettopp på området for solcelleenergi er alle kapslinger en enkeltenhet. Med GTi-systemet fra Spelsberg kan jeg sette sammen kapslingene tilsvarende.» Oehme bruker gjerne også Spelsbergs produkter for andre prosjekter. Han har fått erfare at de robuste kapslingene i industrikvalitet er mer pålitelige og holdbare enn rimeligere importvarer.

Servicen hos Spelsberg har også overbevist ham. I tiden med et absolutt solcelle-boom har han kunnet stole på at bedriften leverer. «I tilfelle problemer hadde min kontaktperson ved Spelsberg alltid en løsning for meg. Gode kontaktpersoner og høy fleksibilitet – da har jeg ingen grunn til å tenke på et annet produkt.»