Schaltanlagenbau für eine zuverlässige und flexible Energieversorgung, Schaltanlagen besonder geeignet für Industrieumgebungen mit hohem Feuchtigkeitsgrad

Konstruksjon av koblingsanlegg i praksis

Perfekt innstilling inkludert

De blålige, skimrende flatene på takene øst for Brandenburg virker nesten uendelige. Den ene solcellemodulen strekker seg mot den neste. På til sammen nesten 15 000 m² takflate har selskapet SRU Solar montert og installert et solcelleanlegg med en nominell effekt på nesten 1000 kWp.

I en av hallene på det store grunnområdet står Gordon Koch, salgsrepresentant for Spelsberg, og Harald Buschky, elektroingeniør hos SRU Solar, foran en PV-fordeler fra Spelsberg. Sammen diskuterer de den korrekte installasjonen av anlegget. For de mange fordelerne fra Spelsberg på grunnområdet, er det spesielt viktig med god innstilling.

SRU Solar AG fra Türingen samarbeider med Spelsberg på mange andre solcelleprosjekter også. «Hos Spelsberg stemmer både forholdet mellom pris og ytelse og samarbeidet», sier Harald Buschky. Det er nettopp den personlige kontakten til salgsrepresentantene hos Spelsberg som har overbevist solcelle-eksperten: «Selv med flaskehalser var vi alltid vært i stand til å bli enige, takket være de korte avstandene og rask reaksjon.» Utveksling av erfaring mellom produsenten og solcelle-selskapet har alltid gitt en løsning, selv for kompliserte krav til elektrisk installasjon av solcellesystemer – både for installasjoner på likestrøm- og på vekselstrømsiden.