Customizing Loesungen

Nøyaktig etter mål

Individuelle løsninger for kapslinger er etterspurt som aldri før. Ofte passer ikke produktene direkte fra produsenten til kundens spesielle krav. Spelsberg har kunnskapen, folkene og utstyret til å utvikle og produsere skreddersydde kapslinger.

Hele tilpasningsprosessen, fra idé til sertifisert seriemodell, utføres hos Spelsberg ved hovedanlegget i Schalksmühle, og kan dermed utføres på svært kort tid. De enkelte arbeidstrinnene griper i hverandre som tannhjul. Basert på de kundespesifikke kravene fremstilles det først en tredimensjonal CAD-modell. Så setter utviklerne fra Spelsberg seg rundt bordet sammen med oppdragsgiveren. Kun når alle detaljene stemmer helt fra første utviklingstrinn, kan det oppstå et modent produkt til slutt.

I nært samarbeid med de ulike avdelingene utvikler Spelsberg individuelle løsninger trinn for trinn som muliggjør betydelige kostnadsbesparelser for kundene. Med modulære verktøy kan plastkapslingene raskt optimaliseres i henhold til kundens behov.
Med CAD og toppmoderne 3D-bearbeidingssentre er det mulig å gi kapslingene borede eller freste åpninger, graveringer eller påmontert utstyr for kundespesifikke anvendelser. Med sjablongtrykk, tampongtrykk eller laserprint får produktene individuelle logoer eller skrifttrykk. Alternativt til et trykk direkte på kapslingene, tilbyr Spelsberg felles utvikling av designfolier som kan limes helt nøyaktig tilpasset på for eksempel lokket.

De ferdige, individuelle kundeløsningene blir testet og sertifisert i de interne laboratoriene. Det VDE- og UL-sertifiserte testsenteret på fabrikken i Schalksmühle har fremragende utstyrte laboratorier for et unikt antall testmetoder. For den globalt anerkjente UL-testingen må produktegenskapene oppfylle de strenge kravene fra den US-amerikanske testorganisasjonen Underwriters Laboratories. Med godkjenningsmerket oppfyller Spelsberg den tiltakende etterspørselen etter UL-sertifiserte kapslinger for kunder fra USA, Canada og Europa.

Tilpasning: Oversikt over dine fordeler

  • Individuelle nye utviklinger
  • Produkter fremstilt etter mål
  • Testing internt i VDE- og UL-sertifisert laboratorium
  • Rask og rimelig realisering med modulære verktøy
  • Trykktjeneste: Designfolier, folietastaturer, laserprint, tampong- og sjablongtrykk
  • CNC-styrt fresesenter: Gjennomgangsåpninger, gjenger, graveringer
  • Bearbeidingsservice: Individuelle festepunkter med ultralydsveising, elektromagnetisk kompatibelt belegg, spesialfarger
  • Monteringsservice: Utstyring, kabling, testing
  • Individuelt tilbehør: Snaplåser, stålbånd, kretskort

Når du ringer service

Ser du etter en individuell kapslingsløsning?
Sammen med deg utvikler vi et produkt etter mål. Ring oss på
Tlf: +49 (0)2355 892-155.

Alternativt kan du skrive til oss:
Kontakt

Nedlasting

Ingen filer funnet

Hardt skall, sterk kjerne

Spelsberg-kapslinger i bruk for motorstarter fra Siemens.
Case-studier tilpasning

I våre VDE- og UL-sertifiserte laboratorier utsetter vi nye utviklinger for alle mulige tester.
Spelsberg/tester