Ledige stillinger

Spelsberg er blant de internasjonalt ledende produsentene i elektrobransjen og er hovedsakelig aktiv innen elektrisk installasjon og kapslingsteknikk. Familiebedriften utvikler, produserer og selger produkter og systemer for

elektroteknikk og industri og er en kompetent problemløser for alle oppgaver knyttet til kapslingen. I over 110 år har Spelsberg stått for sikkerhet, høy kvalitet og teknisk ytelse, og de har egne VDE- og UL-sertifiserte testlaboratorier. Sortimentet omfatter over 5000 flatedekkende tilgjengelige artikler, deriblant forgreningsbokser, minifordelere, rekkeklemme-, måler- og industrikapslinger. I tillegg utvikles, testes og produseres det individuelle løsninger etter kundebestilling. 

Bedriften er globalt aktivt med egne datterselskaper og salgspartnere, og har ca. 450 ansatte ved hovedadministrasjonen i Schalksmühle (NRW), produksjonsfabrikken i Buttstädt (Thüringen) samt i datterselskapene.

Kvalifiserte medarbeidere arbeider teamorientert og svært motivert med toppmoderne teknologi og metoder på innovative produkter og løsninger for våre kunder.

Jobbe hos Spelsberg

Les mer om en karriere hos Spelsberg

Les mer

Spørsmål om stillingen?

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Daglig leder

Henrik Bye-Iversen, Tlf: 99252751

Søknad og CV sendes til: hbinospam-spelsberg.no