Innovasjon møter tradisjon – år med Spelsberg

Den som stoler på Spelsberg, stoler på de beste. Her finner du konsentrert kapslingskompetanse med mer enn hundre års erfaring.

Spelsberg er en markedsledende bedrift innen elektroindustrien med års erfaring på områdene elektrisk installasjon og kapslingsteknologi.

Familiebedriftens store innovasjonsevne er synlig i mange patenter og sørger for løsninger som er raske å installere og som begeistrer med sin lange levetid og vedlikeholdsvennlighet. Utviklerne ser ikke bare på de aktuelle standardene, men også på nye markeder og trender innen energi- og bygningsteknologi.

Resultatet er produkter og systemer som alltid er forut for dagens standard og overbeviser med smarte detaljer og en rettferdig pris. Det er fremfor alt på området sikkerhet at vi stadig legger lista høyere. Det var med nye produkter, som de brannbeskyttede WKE-forgreningsboksene med opprettholdelse av funksjon eller de halogenfrie forgreningsboksene fra Rød serie, at Spelsberg viste nye måter som innovasjonspådriver og videreutviklet installasjonsteknologien.

Ifølge en spørreundersøkelse blant håndverksvirksomheter er det 90 % som kjenner til og bruker produktene fra Spelsberg og er fornøyd med dem. Bedriften er globalt aktivt med egne datterselskaper og salgspartnere, fremstiller konsekvent i Tyskland og sysselsetter ca. 450 personer ved anleggene i Tyskland samt i datterselskapene.

Sortimentet til den tyske, tradisjonsrike bedriften omfatter over 5000 flatedekkende tilgjengelige artikler, deriblant forgreningsbokser, minifordelere, rekkeklemme-, måler- og industrikapslinger.

Dessuten anses Spelsberg som en kompetent rådgiver når det dreier seg om krevende spørsmål angående kapslinger. Spelsberg samler all den nødvendige kunnskapen under ett tak og overtar selv alle trinnene fra konstruksjonen av prototypen og individuell tilpasning til elektroteknisk utvikling og montering av kundespesifikke, komplette systemer.

Merket Spelsberg
Se video

Hvis du satser på testet sikkerhet og merkekvalitet, er du i gode hender hos Spelsberg.Les mer