Team Spelsberg – det er oss

Hva ville vi vært uten Team Spelsberg?

I år har våre medarbeidere aktivt bidratt til å prege utviklingen av bedriften. Kun i et sterkt fellesskap har vi klart å få den posisjonen vi er i dag.

Entusiasmen og kunnskapen til våre ansatte er avgjørende for vår suksess. Dermed får vi ikke bare gode produkter.  Individuelle kundetilpassede løsninger er ikke mulig uten entusiasmen og kompetansen til våre ansatte. 

I dag blir vi ikke bare verdsatt som en produsent med stort produktutvalg og serieproduksjon 

Vi anses som en kompetent rådgiver når det dreier seg om krevende spørsmål innfor vårt produktsortiment innen kapslinger, koblingsbokser men også  systemløsninger. Vårt team utvikler, tester og produserer individuelle, monteringsklare løsninger for de aller største – og foretar også mindre tilpasninger etter kundenes ønsker.

Som ansatte hos Spelsberg henter vi inn kompetanse på tvers av avdelingene. Vi jobber sammen mot målet om å tilby produkter av svært høy kvalitet til en konkurransedyktig pris – og da anser vi oss alltid som et team. 

Særlig i salg og service er filosofien vår om dialog og partnerskap synlig utad. Grunnleggeren vår Ernst Spelsberg ville nok vært veldig stolt av at hans verdier fire generasjoner senere fortsatt lever videre og de ansatte fremdeles fortsetter å leve opp til dette.

Kvalitet «Made in Germany»

Vi jobber sammen for å utvikle, produsere, markedsføre og selge våre produkter. Våre kvalifiserte medarbeidere utvikler, produserer, tester og sørger for en god logistikk. I salg og service er filosofien vår om dialog og partnerskap svært synlig utad. Internt hos Spelsberg henter vi inn kompetanse på tvers av avdelingene. Vi jobber sammen mot målet om å tilby produkter av svært høy kvalitet til en konkurransedyktig pris – og da anser vi oss alltid som et team.