Utdanning hos Spelsberg

Utdanning av juniorpersonalet har en lang tradisjon hos Spelsberg. Siden alle produktene konsekvent blir utviklet og fremstilt i Tyskland, trenger vi kvalifisert arbeidskraft som vi helst også lærer opp selv. 

Tilbudet i den kommersielle og industrielle sektoren er allsidig og strekker seg fra industriell kontorist til Bachelor of Engineering. I bedriften vår satser vi på en utdanning der nye i yrkeslivet blir inkorporert i driften av de enkelte avdelingene. Lærlingene våre kan dra nytte av kunnskapen til de fast ansatte. Vi fremmer aktivt utviklingen av juniorpersonale. Det inkluderer målrettede individuelle tiltak til å fordype seg i tendenstyngdepunkter eller studieturer i forbindelse med opplæringen. 

Opplæring og studium kan startes samtidig hos Spelsberg: Hvert utdanningsår tilbyr vi doble studier i ulike kombinasjoner.

Utsiktene for de som starter yrkeslivet sitt hos Spelsberg, er gode: Ordrebøkene er fulle, og utviklingen innen installasjonsteknologien gjør at etterspørselen etter spesialløsninger og kvalitetskapslinger fortsetter å tilta. Derfor er det stor sannsynlighet for at de fleste lærlingene vil bli tilbudt jobb etter vellykket lærlingtid.

Søknaden sendes til:

Günther Spelsberg GmbH + Co. KG
Stefan Lietzau
Im Gewerbepark 1
58579 Schalksmühle
Telefon: +49 (0) 23 55 / 8 92-0
Telefaks: +49 (0) 23 55 / 8 92-189
E-post: ausbildungnospam-spelsberg.de

Følgende dokumenter må legges ved:

• Søknad
• CV
• Kopier av de to siste vitnemålene
• Praksisattester
• Andre attester