Hva som utmerker Spelsberg

Hvis du satser på testet sikkerhet og høy kvalitet, er du i gode hender hos Spelsberg. I over hundre år har navnet Spelsberg i bransjen vært synonymt med bokser, skap og kapslinger, og vi kombinerer høy kvalitet til konkurransedyktige priser.  

Et katalogutvalg på mer enn 5000 produkter oppfyller nesten alle ønsker. Og skulle de ikke det kan vi gjøre små tilpasninger og opp til fullstendige nyutviklinger, koblingsklare og forhåndsutstyrte kapslinger og skap – hos Spelsberg er alt mulig. Siden all kunnskapen er samlet under ett tak på hovedkontoret i Schalksmühle, kan teamet fra Spelsberg raskt bidra ved behov for individuelle løsninger. En toppmoderne maskinpark sørger for at vi kan produsere mindre volum av spesialprodukter individuelt. Dermed er kundene til Spelsberg alltid på den sikre siden – hvis standardutvalget ikke skulle være helt tilstrekkelig.  

Opp gjennom årene har det vokst frem gode forretningsforbindelser til leverandører og kunder. Vi har ikke bare tenkt på pris, kvalitet og funksjon, men også på dem som selger våre løsninger som forhandlere og grossister. Vi jobber hele tiden jobbet tett med de monterer produktene våre. Vårt viktigste mål er å gjøre arbeidet så lett som mulig for dem, tilbakemeldinger fra våre kunder er noe av det viktigste for oss under utvikling og designendring av nye og eksisterende produkter for fremtiden.