Jobbe hos Spelsberg

Godt samarbeid, flate hierarkier og åpen kommunikasjon er viktig for vår suksess. På denne måten skaper vi et innovativt miljø, holder kunnskapsnivået høyt, samt at vi kan tilby våre kunder god service i hele verden.

Hvor tilfredse våre ansatte er, kommer frem i lavt sykefravær og høy grad av stolthet til bedriften. Det er ikke bare familien Spelsberg som har vært med fra starten og er nå i 4. generasjon – forfedrene til mange ansatte har også jobbet for Spelsberg siden starten.

Hos oss er alle de ansatte er viktige, og alle oppgaver fortjener å bli utført nøye og med engasjement. Vårt mål er å gi våre kunder en enklere hverdag – det anser vi som vårt øverste mål, og det må alle i vårt team bidra med.

Videreutdanning

Gode resultater oppnås kun når alle vet hva de gjør. Verden er i endring, og vi må tilpasse oss. Derfor legger vi veldig stor vekt på utdanning og videreutdanning av våre ansatte, og gir hver enkelt muligheten til å utvikle seg hos oss. Ny teknologi, nye forskrifter eller til og med trender innen installasjon endrer seg hele tiden, og krever stadig at vi tilpasser produktspekteret, produksjonsprosessene og kommunikasjonen med kundene våre. Dette lykkes kun hvis de ansatte blir konstant oppdatert på sine felt. Den som er nysgjerrig og villig til å lære livet ut, har funnet sin plass hos Spelsberg! 

Teamene våre har et godt og vennlig arbeidsmiljø. I dette miljøet er det mange muligheter for nye ideer. Du kan faktisk gjøre en forskjell her.  

Ledige stillinger

Her finner du ledige stillinger hos Spelsberg.Les mer

Få en pangstart hos Spelsberg

Fra industrikontormedarbeider til Bachelor of Engineering – vi tilbyr alle det riktige utdanningstilbudet.Les mer