Testet kvalitet for proffer.

Globalt.

Sikker, sikrere, Spelsberg: For sertifiseringen opprettholder Spelsberg et eget testlaboratorium ved hovedfabrikken i Schalksmühle. Laboratoriet med sitt utstyr er både VDE- og UL-sertifisert, og muliggjør alle nødvendige tester internt for internasjonal bruk av serieprodukter og spesialløsninger.

Testlaboratoriet er utstyrt med toppmoderne utstyr og blir stadig videreutviklet. UL og VDE har årlig revisjon som en del av Client Test Data Program for å sikre det høye nivået på arbeidet på en permanent basis. For den globalt anerkjente UL-testingen må produktegenskapene oppfylle de strenge kravene fra den US-amerikanske testorganisasjonen Underwriters Laboratories. Med godkjenningsmerket oppfyller Spelsberg den tiltakende etterspørselen etter UL-sertifiserte kapslinger for kunder fra USA, Canada og Europa.

Testteamet tester produktene innenfor rammene av IP- og IK-beskyttelsestester, for eksempel for motstand mot inntrengning av støv og vann samt beskyttelse mot utvendige mekaniske slag. På forespørsel kan det også gjennomføres ytterligere tester.

Denne muligheten er spesielt viktig for individuelle løsninger som utvikles sammen med kundene, for her dreier det seg om å hjelpe kundene å markedsføre sine produkter så raskt som mulig. 

Ingen filer funnet