Emballasjeservice

Individuell pakking alt etter bruksområde

Det er ikke alltid at løsningene direkte fra produsenten er de beste. 

Av og til trenger man helt spesielle kombinasjoner av artikler for senere bruk. Av og til trenger man spesielle batchstørrelser som ikke er tilgjengelige i vårt produktsortiment. Mange kunder ønsker seg spesialtrykte kartonger, spesielle dimensjoner eller etiketter som kan bearbeides bra videre med deres egen logistikk. 

Uansett hvor uvanlige ønskene dine er: Vi ønsker å gjøre arbeidet ditt så enkelt som mulig, og vi gjør alt for at du kan bruke kapslingene våre med minst mulig innsats. 

Derfor tilbyr vi en skreddersydd emballasjeservice som ned til panelemballasje kan levere akkurat de spesialkartongene, forpakningsenhetene eller påskriftene som du trenger til ditt daglige arbeid. 

Våre logistikkeksperter kan gjerne også sette seg ned sammen med deg allerede i tilbudsfasen for et prosjekt, for å definere kravene dine i detalj. 

Fokus er alltid rettet mot spørsmålet om hvordan du deretter kan bruke produktene våre: 

Ønsker du å montere artikkelen videre?

Da leverer vi artikkelen etter ønske også i deler og løst pakket. Dermed bortfaller tidkrevende utpakking, og videre bearbeiding kan starte umiddelbart.

Ønsker du å selge en tilkoblingsklar del videre?

Vi overtar brandingen av etikettene etter dine ønsker og pakker i egne kartonger. Slik sparer du prosesskostnader og kan konsentrere deg fullt og helt om kjernevirksomheten din. 

Logistikk i henhold til dine ønsker!

Vi kjenner virksomheten din og vet hvor viktig det kan for deg å motta våre produkter nøyaktig i henhold til dine spesifikasjoner. Snakk med oss, slik at vi kan gjøre arbeidet ditt enda enklere. Typiske kunde ønsker på dette området er:

  • Lokk og underdel levert separat
  • Kartonger følger kun med
  • Ulike leveringsadresser for halvdeler
  • Pakking i eksterne kartonger eller container