En eksempelfri kompetansekjede

for en skreddersydd kundeopplevelse

De mange prosessene i en bedrift er henger sammen som de enkelte elementene i en kjede. Det må en sterk forbindelse til mellom de enkelte komponentene for å gi kjeden en helhetlig stabilitet. Hvert kjedeledd gir et betydelig bidrag til suksessen.

Vi hos Spelsberg legger derfor stor vekt på hver minste del av vår prosesskjede, og sørger med moderne prosesser, den nyeste anleggsteknikken og medarbeidere med stor kompetanse for at alt stemmer til slutt. For at ingenting skal bli overlatt til tilfeldighetene, setter vi sammen all denne kunnskapen som trengs for utvikling og fremstilling av våre premiumkapslinger internt. Enten det gjelder verktøyskonstruksjon, konstruksjon av prototyper eller trykk: Kun den som lager alt selv, har full oversikt over hele linja.

Nettopp fordi tusenvis av sprøytestøpte deler kommer fra den fullautomatiserte produksjonen hver dag, har vi råd til en fabrikk hvor vi raskt kan reagere på forespørsler fra kunder. Selv om vi har mer enn 5000 produkter i vårt sortiment, har vi hatt en kraftig utvidelse av områdene Tjenester og Spesialtilpasning de siste årene for å kunne imøtekomme individuelle ønsker enda bedre og raskere.

Vi mener: Det er ingen kunst å produsere standard vare i stort antall. Vi bruker ikke vår kompetansekjede kun til utvikling av nye og stadig bedre produkter, men også for å løse mange ulike problemer for kundene våre.

Vi har etablert oss som en erfaren rådgiver i bransjen, og vi løser kapslingsoppgaver med stor erfaring og lidenskap. Som elementene i en kjede, går avdelingene våre i hverandre og utarbeider raske og kreative løsninger i tett dialog med kunden.

Fra rådgivning, utvikling og produksjon til testing og sertifisering – vi tilbyr alt som kunden trenger, fra ett og samme sted.

Utdrag fra våre utallige referanser