Ingeniørkunst fra Tyskland

De som har ansvar for prosesser, kjenner til kostnadene som kan oppstå ved svikt, vedlikehold og nedetider. Robuste løsninger med lang levetid og lite behov for vedlikehold er noe som blir høyt verdsatt.

I over 100 år har navnet Spelsberg i mange bransjer vært synonymt med bokser, skap og kapslinger, og de kombinerer utmerket kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Temaer som Industrie 4.0, smartmålere eller elektromobilitet sørger for at elektronikk av høy kvalitet finnes nesten i alle miljøer. Sikker og enkel kabling av denne elektronikken og beskyttelse av ømfintlige komponenter er blant våre viktigste områder. Derfor utvider vi stadig produktutvalget vårt, slik at vi også imøtekommer nye trender innen elektrisk installasjon.  

Av og til oppstår det problemstillinger der man ikke kommer videre med standardprodukter. Da kan vi bidra til å finne en perfekt løsning. Vi kjenner til og produserer etter de globale standardene, og vi ønsker å ha god dialog med installatørene som senere må foreta tilkoblingen og montering.

Vi har innehar erfaring og kompetanse innenfor vårt felt, og med et nettverk av samarbeidspartnere er vi en trygg samarbeidspartner også for deg.  Vi kan hjelpe til med produksjon av prototyper og våre testlaboratorier er sertifisert iht. VDE og UL. En toppmoderne maskinpark står klar for å kunne levere ferdige produkter innen avtalt tid.