Verbaute Elektronik in Ortbeton von Spelsberg, Unterputzdosen für Ortbeton

Spelsberg: Løsninger for betongkonstruksjon

Betong er grunnlaget for mange konstruksjoner. Hvorvidt det gjelder konstruksjon av kommersielle bygg eller boliger – effektiviteten til betongkonstruksjon er høyt ansett på begge områder. Den korte byggetiden kombinert med en høy grad av prefabrikkering taler for bruken av betong.

Sammenlignet med andre byggemetoder, kommer det imidlertid her an på særdeles godt planlagt og effektiv elektrisk installasjon.

Smarte løsninger fra Spelsberg

Det er nettopp det løsningene for betongkonstruksjon fra Spelsberg tilbyr. De er egnet både for montering i plasstøpt betong og for prefabrikat.

Bryter- og apparatbokser, lettbetongbokser, monteringsbokser, universale lysmonteringsbokser samt vegg- og takoverganger i IBT-systemene fra Spelsberg kan uten problemer festes på en forskaling før selve betongprosessen og deretter innkapsles.
Den svært høye stabiliteten og styrken til IBT-produktene skiller det innvendige sikkert fra betongen og garanterer høy posisjonsstabilitet.

Spelsberg har utviklet sitt IBTronic-system for komfortabel og bekvem integrering av halogen- eller LED-lys, høyttalere og kvalitetselektronikk som KNX-komponenter eller transformatorer i betongtak. Takket være patentert støttebjelketeknikk, kan kapslingene brukes sikkert både i horisontal og vertikal forskaling.
Disse og andre teknologier for betongkonstruksjon sørger for allsidige og stabile løsninger for elektrisk installasjon i mange ulike konstruksjoner.

ytterligere informasjon

Stabil konstruksjon

Ved saneringen av bygninger i gamlebyen i Dresden, ble IBT-serien fra Spelsberg brukt. Historiske fasader kombinert med installasjonsløsninger fra det 21. århundret.

Case-studier betongkonstruksjon

Referanser

  • Henninger Turm Frankfurt
  • RWE-Tower Dortmund
  • Limbecker Platz Essen
  • Quartier Belvedere Wien
  • ÖBB-Tower
  • Vienna Twin Tower
  • JVA Billwerder Hamburg