In den Betonwänden des Limbecker Platz in Essen sind Geräte- und Deckendosen, Verbindungskästen von Spelsberg verbaut

IBT-produktene i praksis

Sikker elektrisk installasjon for «Limbecker Platz» i Essen

Kjøpesenteret «Limbecker Platz» i Essen med en bruksflate på 70 000 kvadratmeter og et investeringsvolum på rund 300 millioner euro er et av de største kjøpesentrene i Tyskland. Skjult i betongveggene og -takene er det produkter fra Spelsberg som utgjør de perfekte rammene for den elektriske installasjonen

IBT-serien, som er spesielt designet for betongkonstruksjon, gjør at det kan installeres teknikk av svært høy kvalitet i plasstøpt betong og i prefabrikat. Apparat- og takbokser, koblingsbokser og andre installasjonsenheter må festes på forskalingen før selve betongprosessen og deretter innkapsles. Det patenterte tetningsprinsippet – en membran som omslutter det innførte røret – garanterer strekkavlastning og tetthet for komponentene i IBT-koblingsbokser og -kapslinger. Takket være patentert støttebjelketeknikk, kan kapslingene dessuten brukes sikkert både i horisontal og vertikal forskaling. Bjelkene holder boksene i riktig posisjon under støpingen, også under ekstremt betongtrykk.
Betongløsningene fra Spelsberg garanterer for bruken av elektriske kvalitetsenheter på plasser, i ganger og i de mer enn 200 butikkene.