Spelsberger Verteilerkästen kommen auch auf hoher See zurecht, Platzsparende Verbindungsdosen und Kleinverteiler für feuchte Umgebungen auf dem Schiff.

I høy sjø

Om bord på seilbåten Sirius 35 DS sørger robuste fordelere og koblingsbokser for en pålitelig strømforbindelse

De hvite seilene er synlige på lang avstand, den glir elegant gjennom vannet – Sirius 35 DS. Både på utsiden og på innsiden byr den kompakte yachten på alt det som et seilerhjerte kan begjære. For enhver eier kan tilpasse sin Sirius 35 DS individuelt. Allerede under utviklingen orienterte båtbyggerne ved Sirius-verftet i Plön seg etter ideene og erfaringene til kundene. Det resulterte i en allsidig 11 meter lang yacht med effektiv utnyttelse av plassen og fleksible designmuligheter. Ikke rart at fordelerne og koblingsboksene fra Spelsberg har blitt brukt i de individuelt utstyrte båtene fra produsenten i Plön.

De elektriske installasjonsproduktene fra Spelsberg tilpasser seg perfekt til forholdene og passer perfekt inn i det kompakte skroget til yachten. De er i stor grad plassert i mini-verkstedet under salongen. Derfra har eierne sittende tilgang til hele elektroteknikken til båten. Ved hjelp av en arbeidsbenk med miniskrustikke kan han til og med gjennomføre små reparasjoner.
I det lille rommet er det montert minifordelere i serien AKi fra Spelsberg.  Den «landforbindelse»-merkede AKi distribuerer elektrisk energi, som mottas eksternt ved en brygge. Inverterkoblingen ved siden av distribuerer strømmen fra batteriet om bord. Slik kan seilerne til enhver tid stole på en sikker strømforsyning – både i havn og høy sjø.

Det var ikke bare den kompakte konstruksjonen og den høye fleksibiliteten som talte for bruken av koblingsboksene Abox-i og minifordelerne fra serien AKi. Produktene i industrikvalitet er også ytterst robuste. Fordelerne og koblingsboksene fra Spelsberg som er spesielt utviklet for bruk under tøffe forhold, utmerker seg med de beste materialegenskapene, den testede sikkerheten og optimal funksjon og holdbarhet under ekstreme forhold. Glassfiberforsterket polykarbonat sørger for høy motstandsevne. Fordelerne og koblingsboksene holder fuktighet, kulde, varme, UV-stråling, olje, fett og støt eller slag unna den ømfintlige elektronikken inni – også i grov sjø utenfor Sverige, Norge eller Danmark.