Verktøyskonstruksjon

Fremragende kvalitet – på grunn av gode medarbeidere

Den som ønsker å levere fremragende kvalitet, kan ikke spare på ingrediensene. Spelsberg overlater ingenting til tilfeldighetene, men bruker kvalifiserte medarbeidere i alle trinnene i prosesskjeden. Enten det er verktøydesign eller verktøyskonstruksjon – overalt jobber det fagfolk som er i stand til å utvikle egne ideer samt sette dem ut i praksis, både nøye og økonomisk. Det sparer tid og sikrer den kjente høye Spelsberg-kvaliteten. 

Ved fabrikkene i Schalksmühle og Buttstädt har de kun toppmoderne maskiner og maskineringssentre med høy ytelse. Nye prosesser, som tokomponent-sprøytestøping, brukes her, så vel som termoplastisk skumstøping.

Fremragende kvalitet på grunn av gode medarbeidere

Hele tilpasningsprosessen, fra idé til sertifisert seriemodell, utføres hos Spelsberg ved hovedanlegget i Schalksmühle. På den måten blir samarbeidet mellom den enkelte ekspertene og avdelingene betydelig forenklet. De enkelte arbeidstrinnene griper perfekt i hverandre som tannhjul. Det gir de beste resultater på kortes mulig tid. 

På begynnelsen av hvert prosjekt setter utviklerne seg rundt bordet sammen med oppdragsgiverne for nøyaktig å definere alle kravene til løsningen som skal utvikles, og deretter fremstille en første, tredimensjonal CAD-modell. Her legges grunnsteinen for suksessen. Kun når alle detaljene stemmer helt fra første utviklingstrinn, kan det oppstå et modent produkt til slutt.