Konstruksjon av koblingsanlegg

Omfattende service og kompetent rådgivning inkludert

Koblingsanlegg og styringsanlegg fra Spelsberg er i bruk verden over. Våre løsninger er bransjeuavhengige og brukes for eksempel i bil-, treforedlings-, olje- eller gassindustrien. Produksjonen av lavspente koblingsanlegg opptil 1250 A skjer i tett samtale mellom kunden og kvalifisert personale på fabrikken i Schalksmühle. 

Prosjekteringen og materialene kan organiseres av kunden, men det kan også våre egne avdelinger sørge for. På denne måten minimeres planleggings- og innkjøpskostnadene for kunden. Du mottar tilkoblingsklare løsninger og profitterer fra vårt utprøvde leverandørnettverk. Også med de innkjøpte komponenter bruker vi bare premium kvalitet som tilfredsstiller våre høye standarder. 

Våre kunder setter særlig stor pris på den store fleksibiliteten og den pålitelige leveringen til tiden. 

Din kontaktpartner for ISO-koblingsanlegg

Det er mange detaljer å ta hensyn til ved ISO-koblingsanlegg. Elektrikerne til Spelsberg hjelper deg med å finne den optimale løsningen her. Vi tilbyr et bredt spekter av typer, fra det modulære GTi-ISO-koblingsanleggssystemet eller individuelle kapslinger med sikringer og lastskillebrytere (AKi) til minifordelere for rekkemonterte enheter. Det gir stor fleksibilitet ved fremstillingen av koblingsanlegg og distribusjon av sentral og desentralisert energiforsyning. 

Tilbudet vår slutter ikke ved maskinvare: Bruk også vår allsidige service når det gjelder distribusjon og koblingsanlegg. Planleggingsverktøyet vårt, «TreeCad Spelsberg Assistent», hjelper deg å opprette koblingsskjemaer, klemmediagrammer eller konstruksjonstegninger. Våre tekniske elektrikere kan gjerne også gi råd, både personlig og via telefon. Du kan også sende anbud til vår tekniske avdeling. De vil da utarbeide dataene for deg. På den måten får du garantert nøyaktig de produktene du trenger på kortest mulig tid, som tomme kapslinger, formonterte, delvis kablede eller tilkoblingsklare.

Dra nytte av vår kunnskap

Dra nytte av vår kunnskap og vår service fra første forespørsel til levering:

  • Prosjektering
  • Utvikling av de første utkastene, oppretting av koblingsskjemaer, valg av riktige kapslingskombinasjoner i nært samarbeid med kunden
  • Kundens godkjenning av produksjonstegningene
  • Våre fagfolk monterer koblingsanlegget i henhold til aktuelle standarder